С трагедия завърши парти на покрива на къща с басейн в Израел.

...
С трагедия завърши парти на покрива на къща с басейн в Израел.
Коментари Харесай

Басейн се разцепи по време на парти и засмука двама мъже

С покруса приключи празненство на покрива на къща с басейн в Израел. Един човек почина, откакто дъното на басейна се разцепил в разгара на празненството, а водата засмукала двама мъже. Един от тях въпреки всичко е съумява да се измъкне, оповестява от Dir.bg. 

Инцидентът е станал през вчерашния ден. 

" Нивото на водата внезапно стартира да спада и се образува въртоп, който погълна двамата мъже ", споделя свидетел пред локални медии. Той отбелязва, че по време на нещастието на мястото на случая е имало към 50 души.

Друг очевидец споделя, че вихърът е погълнал жертвата за няколко секунди и че е можело да има още жертви, защото по това време в басейна е имало единствено шестима души.

Спасителните екипи на мястото на случая в град Кармей Йосеф откриват тялото след комплицирана избавителна интервенция, тя лишава четири часа и изисква помощта на Go-Pro камери, закачени на каските на чиновниците, до момента в който те се спускат надълбоко подземен.

Издирването се е усложнило заради опасенията, че тунелите, които се разклоняват от дупката, могат да провокират вторично сриване, оповестиха от пожарната и избавителната работа. 

Преди да съумеят да открият тялото на изчезналия мъж, избавителните сили построили опорна структура, с цел да предотвратят по-нататъшно сриване на дъното на басейна върху тях.

Спасителните екипи, изпратени на мястото по-рано, са оказали помощ на 34-годишен мъж, който е съумял да излезе. Той е получил леки пострадвания в долната част на тялото.

Започва следствие на гибелта и ревизира дали басейнът е бил експлоатиран с подобаващия лиценз.

בולען נפער בבריכה בבית פרטי בכרמי יוסף, אדם נעדר
— כאן חדשות (@kann_news)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР